VvE Wijzer | Het Portaal voor Verenigingen van Eigenaren

VvE Wijzer verzamelt gratis handleidingen, tips, artikelen en downloads voor leden en bestuurders van Verenigingen van Eigenaren.

vve beheer keijzer administratie vve beheer rietberg administratie

Feb
27
0 reacties
Als bestuurslid van de VvE ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van het debiteurenbeleid; dus de tijdige inning van de servicebijdragen. Maar wat als je zelf de bijdrage niet meer kunt opbrengen? Ik geef je 3 tips...
Lees meer

Feb
24
1 reactie
Duurt de oplevering van de jaarcijfers van jouw VvE wéér te lang? Ben je niet tevreden over de kwaliteit van jouw huidige VvE beheerder? Het begin van een nieuw (boek)jaar is hét moment om over te stappen naar een andere VvE beheerder!
Lees meer

Feb
19
0 reacties
Tegenover het doen van een betaling staat meestal de verplichting tot de levering van een product of een dienst. En als het product of de dienst niet geleverd wordt dan is het overduidelijk dat de betaling niet hoeft plaats te vinden. Hoe zit dat bij de VvE?
Lees meer

Feb
17
0 reacties
Het huurders- of eigenaarsbelang is niet standaard gedekt in de opstalverzekering van de VvE. Hoe kan ik mijn verbeteringen of veranderingen nu verzekeren?
Lees meer

Feb
12
1 reactie
In het modelreglement, de splitsingsakte en in de wet wordt bepaald welke besluiten door wie en met welke meerderheid van stemmen worden genomen. Hoe de stemmen moeten worden uitgebracht is niet geregeld. Lees in dit artikel een aantal van de mogelijkheden.
Lees meer

Feb
10
0 reacties
Uit het oogpunt van aansprakelijkheid doet de VvE er goed aan om onderhoudswerkzaamheden zoveel mogelijk uit te laten voeren door een professionele partij
Lees meer

Feb
06
3 reacties
Je bent lid van de kascommissie van de VvE en je staat voor de controle van de jaarcijfers maar je weet niet waar te beginnen? Gebruik de volgende 8 kascommissie tips om je op weg te helpen.
Lees meer

Feb
03
1 reactie
Geluidsoverlast van je buren, iedereen heeft hier wel eens mee te maken. Maar wat als het de spuigaten uit loopt?
Lees meer

Dec
17
0 reacties
Je hebt jouw droomappartement gevonden maar het gebouw van de VvE staat op particuliere erfpacht? Dit hoeft geen probleem meer te zijn!
Lees meer

Dec
11
0 reacties
Als de meerderheid van de leden tegen activering van de slapende VvE stemt dan blijft de VvE slapen. Toch? Of niet?
Lees meer

Ontvang deze feed  

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.