VvE Wijzer | Het Portaal voor Verenigingen van Eigenaren

VvE Wijzer verzamelt gratis handleidingen, tips, artikelen en downloads voor leden en bestuurders van Verenigingen van Eigenaren.

vve beheer keijzer administratie vve beheer rietberg administratie

Dec
09
0 reacties
Als je lid bent van een slapende VvE dan kun je voor vervelende verrassingen komen te staan die je veel geld kunnen kosten. Lees hoe je jouw VvE activeert!
Lees meer

Dec
05
0 reacties
Het aansluiten van een hoog rendement (HR) CV-ketel op dunwandige metalen rookgas afvoerkanalen kan grote gevolgen hebben voor veiligheid en volksgezondheid.
Lees meer

Dec
02
18 reacties
In de vergadering van eigenaren is besloten dat ieder lid van de VvE een extra bijdrage moet betalen, is dit verplicht? en wat als ik deze extra bijdrage niet kan opbrengen?
Lees meer

Nov
28
1 reactie
Je staat op het punt de koopakte te ondertekenen voor de aankoop van je appartement. Lees hier 10 aandachtspunten voordat je tekent!
Lees meer

Nov
27
1 reactie
De modelreglementen bieden met de Tweede Vergadering een oplossing als door onvoldoende opkomst geen rechtsgeldige besluiten genomen kunnen worden.
Lees meer

Nov
20
2 reacties
De VvE mag regels stellen voor het gebruik van de gemeenschappelijke gedeelten. Voor toestemming tot verhuur is wel de instemming van alle leden nodig.
Lees meer

Nov
17
0 reacties
Vooral in de oudere reglementen lijkt te zijn vastgelegd dat de voorzitter van de vergadering niet dezelfde persoon mag zijn als de bestuurder van de VvE, maar dat is niet zo...
Lees meer

Nov
13
0 reacties
Bij uitbesteding van onderhoud is het van belang om voldoende tijd en aandacht te steken in het selecteren van de juiste aannemer.
Lees meer

Nov
08
1 reactie
Het vervangen van de beglazing dat tot de gemeenschappelijke gedeelten van een VvE behoort, kan worden geweigerd.
Lees meer

Oct
30
0 reacties
Vanaf 1 februari 2014 is er binnen Europa geen verschil meer tussen binnenlandse en grensoverschrijdende eurobetalingen. We stappen dan over naar één gezamelijke betaalmarkt: SEPA. Maar wat houdt dit eigenlijk in?
Lees meer

Ontvang deze feed  

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.