VvE Wijzer | Het Portaal voor Verenigingen van Eigenaren

VvE Wijzer verzamelt gratis handleidingen, tips, artikelen en downloads voor leden en bestuurders van Verenigingen van Eigenaren.

vve beheer keijzer administratie vve beheer rietberg administratie

Aug
23
0 reacties
Net als een bedrijf, geeft een VvE met een financieel jaarverslag overzicht van de financiën. En jij hebt de gegevens uit het jaarverslag nodig.
Lees meer

Aug
20
0 reacties
De meeste onderhoudsuitgaven plan je vooruit. Met de incidentele (onderhouds)kosten moet je ook rekening houden maar hoe doe je dat?
Lees meer

Aug
19
0 reacties
Is de VvE BTW plichtig? Moet ik belasting betaling over de spaargelden van de VvE? Lees verder voor informatie over belastingen en de VvE..
Lees meer

Aug
12
0 reacties
Alleen een actieve VvE zorgt voor regelmatig onderhoud ter voorkoming van verwaarlozing, hoge kosten en ingrijpen door de overheid.
Lees meer

Aug
07
0 reacties
Wat moet u doen met een bepaling in het Huishoudelijk Reglement die in de Splitsingsakte anders geregeld is?
Lees meer

Aug
02
0 reacties
Wanneer is een VvE besluit nietig of vernietigbaar? Lees de verschillen tussen nietig en vernietigbaar..
Lees meer

Jul
25
0 reacties
In een VvE vergadering mag alleen over de geagendeerde onderwerpen besluiten worden genomen, tenzij...
Lees meer

Jul
22
0 reacties
Waarom de (meeste) banken géén hypotheek meer verstrekken voor aankoop van een appartement wanneer er sprake is van een slapende Vereniging van Eigenaren…
Lees meer

Jul
19
0 reacties
Als het VvE Bestuur de wettelijk verplichte vergadering niet wil/kan uitschrijven dan hebben de leden de mogelijkheid om die onder bepaalde voorwaarden zelf uit te schrijven.
Lees meer

Jul
15
1 reactie
Met behulp van risicobenadering kan op een verantwoorde manier onderhoud worden uitgesteld en kostenbesparing worden bereikt.
Lees meer

Ontvang deze feed  

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.