VvE Wijzer | Het Portaal voor Verenigingen van Eigenaren

VvE Wijzer verzamelt gratis handleidingen, tips, artikelen en downloads voor leden en bestuurders van Verenigingen van Eigenaren.

vve beheer keijzer administratie vve beheer rietberg administratie

Oct
12
0 reacties
Uit de Buurtmonitor 2012 - deze zomer uitgevoerd door Stichting Buurtlink i.s.m. onderzoeksbureau Blauw - blijkt dat buurtactiviteiten van belang zijn voor het onderlinge contact tussen buren.
Lees meer
Tags : buren

Sep
20
0 reacties
Nederland kent ruim 600.000 koopappartementen, waarvoor bijna 120.000 verenigingen van eigenaars (VvE's) verantwoordelijk zijn. Over het functioneren van de VvE's is de laatste jaren veel te doen. Sinds 2011 hebben gemeenten de bevoegdheid om in te grijpen. Daarnaast zijn er de laatste jaren zowel particulier als in opdracht van de overheid verschillende initiatieven opgestart om hun functioneren te verbeteren. De VvE's functioneren echter naar behoren, zo blijkt uit het onderzoek van Noortje Vegter.
Lees meer
Tags :

Ontvang deze feed  
« Vorige1...456789Volgende »

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.